Jak jíst zdravě také v zimě?

Trávíte rádi čas přípravou jídla v kuchyni a rádi si pochutnáte na pestré stravě? V tom případě jistě oceníte informaci o tom, kde koupit také v tomto zimním období šťavnaté kusy zeleniny a ovoce.

Co nevynechat v jídelníčku v období chřipek?

Zima představuje pro lidský organismus určitou zátěž, která se obvykle projevuje nejrůznějšími respiračními onemocněními. Dostatek vlákniny, bílkovin a vitamínů přitom může být velmi ceněným pomocníkem v boji proti nachlazením a chřipkám. Červená řepa v kombinaci s křenem, růžičková kapusta i kysané zelí přináší lidskému organismu důležitý vitamín C. Celoročně se doporučuje konzumovat česnek i cibuli. Právě poslední zmíněný druh zeleniny je považován za přírodní antibiotikum. Působí preventivně a obsahuje i léčebné účinky. Všechnu tuto zeleninu velmi snadno nakoupíte v oblíbeném nákupním centru i u zeleninářů na náměstí. O něco problematičtější se může jevit dostání cizokrajní zeleniny a ovoce.

Přínus vitamínů také ze španělských potravin

Ten, kdo si chce pochutnat na zelenině, ovoci i dalších potravinách přivezených z jižních přímořských států by neměl přehlédnout aktuální nabídku společnosti BMC Brno. Právě tato firma se specializuje na dovoz potravinových produktů v gastro balení ze Španělska. Již několik let můžete tyto potraviny www.bmcbrno.cznajít v e-shopu pod značkou Bassta. Pro tuto značku je charakteristická jedinečná chuť, dlouhodobá trvanlivost, kvalitní balení i logistika. V nabídkovém katalogu najdete především olivy, olivové oleje, konzervované ovoce a zeleninu, delikatesní rajčatové směsi, ančovičky i stále oblíbenějšího tuňáka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*